• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 24.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 24.5° Переважно ясно

Компанія «ПАЕК» взяла участь у Міжнародній конференції Black Sea Grain. Kyiv

Компанія ТОВ «СП «ПАЕК» взяла участь у  21-й Міжнародній конференції BLACK SEA GRAIN.KYIV, яка відбулась сьогодні, 18 квітня, у Києві.

Про це повідомили у пресслужбі ПАЕК.

В рамках конференції представники провідної аграрної спільноти обговорили актуальні аспекти розвитку ринку в новому сезоні, ключові виклики та зміни, питання логістики, фінансування та відновлення України і аграрного сектору. 

Фото: ПАЕКФото: ПАЕК
Фото: ПАЕКФото: ПАЕК
Фото: ПАЕКФото: ПАЕК

Агрохолдинг Компанії ПАЕК представили: директор «ТОВ ПАЕК-ТРЕЙД» Ірина Волошина, начальник торгового відділу ТОВ  «ПАЕК-ТРЕЙД» Лариса Дурбало та фахівець з експортних операцій Іван Калаянов.

«Наша компанія, як один із найпотужніших агровиробників півдня, який також займається виробництвом соняшникової олії зацікавлений в спільній роботі усіх учасників ринку для максимально ефективного та конкурентного експорту власної продукції та стабільної роботи в умовах війни на вітчизняному ринку збуту», — зазначила Ірина Волошина. 

В конференції взяли участь оператори ринку з 14 країн світу — виробники та переробники зернових і олійних культур, агрохолдинги, трейдери та експортери, сектор агріфуд, фінансів і логістики, галузеві асоціації та державні установи для налагодження ефективної взаємодії між усіма гравцями продовольчого ланцюга.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба «ПАЕК».

Читайте також: